c/o Stockholm

Hyr ut din bostad

Information

Hyr ut din bostad!

Har du ett boende av god standard att hyra ut i Stockholm?
c/o Stockholm har stor efterfrågan och välkomnar fler lägenheter och hus för uthyrning. Våra kunder söker företrädesvis 1-5 rok för en längre period – möblerat eller omöblerat.
Välkommen att kontakta oss idag! Sannolikheten för att vi ska hitta en bra, seriös hyresgäst till dig är hög. Tryggt – smidigt – personligt – kostnadsfritt.

 

OM OSS

Varför välja c/o Stockholm?

c/o Stockholm – med gedigen erfarenhet sedan 2006 – är Sveriges personliga och kvalitetsmedvetna förmedlare av boende, för både kortare och längre perioder. Våra hyresgäster är ofta återkommande och internationella, från såväl det privata näringslivet, offentliga organisationer som privatpersoner.
 
Vi fungerar som den personliga länken mellan uthyrare och hyresgäst – assisterar bl a med annonsering, validering, visning, kontrakt, administration och betalning – samt finns med under hela hyrestiden för att säkerställa trygghet. För oss är det av största vikt att uthyrningen blir en positiv upplevelse för lägenhetsägaren. Professionell städtjänst finns på förfrågan.

 

REDO ATT HYRA UT?

Intresseformulär

Fyll i intresseformuläret nedan så kontaktar vi er snarast. Välkomna!

 

HUR FUNGERAR DET?

1. Ni talar om era önskemål/förväntningar gällande uthyrningen för oss samt presenterar grundinformation via Intresseformuläret på den här sidan. Om vi bedömer att vi kan hjälpa till, se 2 nedan:

2. Vi skapar en annons.

3. Vi söker efter hyresgäster och presenterar förfrågningar för er. Vi ordnar med visningar. Om ni sedan önskar gå vidare med uthyrning, kontrollerar vi referenser, anställning och ekonomi för att säkerställa att allt är i sin ordning.

4. Vi tar fram skräddarsytt hyresavtal som ska kännas bra för samtliga parter.

5. Vi ordnar det administrativa med t ex hyresbetalningar, fakturor, kvitton samt tillhandahåller checklistor och styrdokument så att uthyrningen ska bli så trygg och smidig som möjligt.

6. Vi finns med under hela hyresperiodens gång, för support vid behov.

Frågor? 

Kontakta oss gärna om ni har några specifika frågor gällande uthyrning av bostad. Vi svarar dig så snabbt vi kan!

c/o stockholm söker

Lägenheter i city

Just nu har vi stor efterfrågan på lägenheter i city, Östermalm och Södermalm, men även andra områden. Välkommen att höra av dig till oss oavsett var din lägenhet ligger så återkommer vi med svar!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.