c/o Stockholm

Hyr ut din bostad

Information

Bli en värd!

Har du ett boende av god standard att hyra ut i Stockholm?
c/o Stockholm har stor efterfrågan och välkomnar fler lägenheter och hus för uthyrning. Våra kunder söker företrädesvis 1:or-5:or för en längre period – möblerat eller omöblerat.
Välkommen att kontakta oss idag! Sannolikheten för att vi ska hitta en bra, seriös hyresgäst är stor – helt kostnadsfritt. Tryggt – smidigt – personligt – kostnadsfritt.

 

OM OSS

Varför välja c/o Stockholm?

c/o Stockholm – aktivt sedan 2006 – är Sveriges personliga och kvalitetsmedvetna förmedlare av boende, för såväl korta som längre perioder. Våra kunder är ofta återkommande och internationella, både från det privata näringslivet, myndigheter och privatpersoner.
Vi fungerar som den personliga länken mellan uthyraren och hyresgästen – assisterar bl a med validering, visning, kontrakt, administration och betalning – samt finns med under hela hyrestiden för att säkerställa trygghet.

 

REDO ATT HYRA UT?

Intresseformulär

Fyll i intresseformuläret nedan så kontaktar vi er inom 24 h. Välkommen!

 

HUR FUNGERAR DET?
1. Vi skapar en annons.
2. Vi söker efter en bra hyresgäst och ordnar med visningar. Om ni önskar gå vidare med uthyrning, kontrollerar vi referenser, anställning och ekonomi för att säkerställa att allt är i sin ordning.
3. Vi tar fram skräddarsytt hyresavtal som skall kännas bra för samtliga parter.
4. Vi ordnar det administrativa med fakturering, hyresbetalningar och administration samt tillhandahåller checklistor och styrdokument så det ska bli så smidigt som möjligt.
5. Vi finns med under hela hyresperiodens gång.
Frågor? 

Kontakta oss gärna om ni har några specifika frågor gällande uthyrning av bostad. Vi svarar dig så snabbt vi kan!

c/o stockholm söker

Lägenheter i city

Just nu har vi stor efterfrågan på lägenheter på Östermalm, Kungsholmen och Södermalm. Välkommen att höra av dig till oss oavsett var din lägenhet ligger så återkommer vi med svar!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.